Hier bepaal jij hoe je wilt wonen.

CANVAS. Teken voor je woondroom.

Janninkkwartier is de nieuwe wijk net onder de binnenstad van Enschede. “Hét stadshof van Enschede” luidt de slogan van het Janninkkwartier. Niet voor niets, want alle nieuwe woningen komen hier om groene hoven, rustig en natuurlijk ingericht. Zo ook de woningen van CANVAS.

De halfvrijstaande stadswoningen komen aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg. De geschakelde woningen grenzen aan een autoluwe straat binnen in het gebied. Het Janninkkwartier is groen, autoluw en biedt volop ruimte voor voetgangers en fietsers. Even verderop ligt het Cromhoffpark, hoewel je voor natuur en rust ook je eigen achtertuin in kan lopen. Aan je privé-tuin grenst namelijk een prachtig binnenhof dat je met je buren deelt

Kiezen hoeft niet meer

Twijfel je over wonen in het bruisende centrum van Enschede of wonen in een groene, natuurlijke omgeving? Goed nieuws: je hoeft niet te kiezen. In het Janninkkwartier komt alles samen: ruimte en rust, de allure van de grote stad, en toch genieten van een wel heel groene omgeving.

Rustig, met stadse voorzieningen om de hoek

CANVAS grenst aan de Getfertsingel en Cromhoffsbleekweg. Middelpunt is het groene stadshof waaraan de privétuinen grenzen. Ook de andere ‘hoven’ van het Janninkkwartier zijn rustig en natuurlijk ingericht. Heb je zin om je onder te dompelen in grootstedelijke sferen? Alle stadsvoorzieningen zijn om de hoek: supermarkten, restaurants, theater en bioscoop, cafés en natuurlijk scholen en gezondheidszorg.

Voorzieningen

Bereikbaarheid

Enschede Centraal Station is acht minuten fietsen. Met de auto ben je in enkele minuten op de A35. Bijvoorbeeld voor eindbestemmingen zoals Hengelo, Deventer, Apeldoorn, Zwolle of Amsterdam. Maar ook deelauto’s en laadpalen voor de elektrische auto vind je dichtbij.

ICONEN_KUUB_Tekengebied 1 kopie 9Created with Sketch.

Scholen en onderwijs

Er zijn tal van scholen in de buurt. Ook na de middelbare school kunnen de kinderen verder studeren, bijvoorbeeld aan de Hogeschool Saxion of Universiteit Twente. In je vrije tijd hoef je niet stil te zitten. Op fietsafstand zijn sportclubs voor voetbal, tennis, klimmen en het Aquadrome zwembad.

Winkels

Je pakt je fiets en staat 10 minuten later al op de Oude Markt van Enschede met tal van restaurants en cafés. Voor de dagelijkse boodschappen loop je zo’n 100 meter van je stoep naar de nabijgelegen supermarkt.