In CANVAS bepaal jij hoe je wilt wonen.

CANVAS. Teken voor je woondroom.

Teken hier of teken mee

Voor elke woning van CANVAS geldt dat jij bepaalt hoe je wilt wonen. Deel jij samen met de architect je woning in naar jouw wensen (Teken Mee)? Of ben je een snelle beslisser en kies je ervoor om direct te tekenen, al dan niet met het optionele basispakket van keuken, badkamer en toilet (Teken Hier)?

Wat je ook kiest: alle woningen hebben een privétuin, eigen parkeerplek en toegang tot de gezamenlijke binnentuin.

Teken Mee: woning op maat kopen

Een woonkeuken aan de tuin, wonen op de eerste verdieping, een vide… Het kan allemaal! Om je CANVAS-woning naar jouw wensen af te maken ga je twee keer met de architect om tafel om jouw ideale plattegrond te tekenen en je kiest en koopt zelf je keuken, badkamer en sanitair.

Teken Hier: een complete woning kopen

De architect heeft de woning voor je ingedeeld en kan uitgerust worden met keuken, badkamer en toilet. Bij oplevering trek je er dus zo in. Je kunt de woning upgraden door te kiezen uit een uitgebreide optielijst.

Interview: Architect Marnix van der Scheer (MX13)

‘CANVAS wordt een charismatische, rustige buurt met een duidelijke onderlinge verbondenheid. De lichte baksteen en bronskleurige aluminium kozijnen vormen een lente-achtig palet en zorgen voor een warme toon en lichtreflectie in…

Marnix architect